CE SUNT PERGOLELE RETRACTABILE?

Pe scurt, o pergola retractabila este o zona de umbrire artificiala. Mai exact, pergola este o constructie usoara din lemn sau metal, cu stalpi de sustinere. Datorita aplicabilitatilor larg raspandite, pergolele cunosc o multitudine de functionalitati, de la unele de baza (simple umbrare), la unele mai complexe, cum ar fi pergolele cu acoperis retractabil, cu lumini, cu sisteme de colectare a apei, din diferite materiale (aluminiu, sticla, lemn) si de diferite dimensiuni. Mai mult decat atat, copertinele retractabile au devenit adevarate opere arhitecturale atat din perspectiva complexitatii, cat si a esteticii.

Despre Suntech

Gama de pergole arhitecturale si sisteme de acoperis retractabil pe care vi le punem la dizpozitie sunt marca Suntech, un nume important in randul producatorilor de pergole mondiali, care se bucura de o experienta de peste 42 de ani in acest segment de piata. Cu o capacitate de productie ridicata (fabrica de peste 20.000 mp) si folosindu-se de cele mai noi tehnici in domeniul copertine terase, produsele Suntech sunt dezvoltate la cele mai inalte standarde de calitate si se bucura de popularitate in peste 72 de tari, unde compania isi desfasoara activitatea.

Site oficial partener Suntech:

http://albayrak.com

TIPURI DE PERGOLE

Pergole retractabile si sisteme de acoperis de ultima generatie

Fie ca este vorba de o pergola retractabila pentru curtea interioara in intimitatea casei tale, sau un sistem de acoperis personalizat care satisface nevoile unui restaurant, al unei terase sau al unui proiect comercial, fara indoiala, vom gasi un model de copertina retractabila din gama Suntech care sa se potriveasca dorintelor tale.

Avantajele pergolelor Suntech:

  • Materiale de cea mai buna calitate: otel inoxitabil cu durata de viata
  • Rezistenta crescuta la vant (117 km/h) si alte intemperii
  • Tesatura din PVC 100% rezistenta la apa, disponibila intr-o gama variata de culori, atat opace, cat si transparente, care asigura rezistenta la temperatura, umiditate si murdarie
  • Sistem patentat de imbinare 100% rezistent la apa
  • Usor de curatat datorita stratului superior de acril
  • Dimensiuni adaptabile fiecarui proiect (acopera pana la 143 mp printr-o simpla atingere a unui buton)